Vi tilbyr nå rens og vedlikehold av padeltennisbaner

Vi tilbyr nå rens og vedlikehold av padeltennisbaner

Padeltennis er ett av de verdens mest voksende idrett i form av spilleflater og utøvere. Sporten har sitt opphav i Mexico, hvor Enrique Concuera bestemte seg i 1969 for å bygge om squashbanen som han hadde i hjemmet sitt med elementer fra tennis. Fra denne spede start har padel blitt et verdensfenomen, som kan eksemplifiseres ved disse fun-fact’ene:

  • I dag er det flere registrerte padeltennis-spillere enn fotballspillere i Argentina
  • Den tidligere bordtennislegenden Jan Ove Waldner har fått avtale med den kinesiske stat om å bygge 100 000 (!) baner i Kina
  • Det arrangeres også VM og EM, og det er mange krefter i sving for at Padel kan bli OL-gren i 2028.
  • I England er det kun 6000 registrerte padeltennis-spillere, dette er ca 0,01% av alle registrerte spillere i Spania
  • I padel så kan du løpe på utsiden av banen og slå ballen inn igjen
  • I 2020 ble det solgt 900 000 padeltennisracketer, til sammenligning ble det solgt 400 000 tennisracketer

Som alle andre spilleflater så må det sandfylte kunstgresset som brukes på padeltennisbanene vedlikeholdes regelmessig. Både for å ivareta spillegenskapene til banen, for å sikre en ren og trygt flate å utøve idrett, men også for å forlenge levetiden til banen.

Med vår nye Turfsoft maskin kan vi nå tilby dyprens av padelbaner over hele landet. Her fjerner vi fremmedlegemer, biologisk materiale, samt fordeler sanden utover der hvor det er høy slitasje.

Vinter er høysesong for innendørsaktivitet, og økt aktivitet leder til økt behov for vedlikehold. Ta kontakt om du ønsker en prat om hva vi kan hjelpe til med og få et uformelt tilbud. Kontaktinformasjon finner du nedenfor!