Loopfront tilgjengeliggjør råvarer fra avhending av kunstgress til Norske kommuner

Loopfront tilgjengeliggjør råvarer fra avhending av kunstgress til Norske kommuner

TeBe Sport er stolte av samarbeidet med Loopfront (tidligere Greenstock) for å gjøre råvarene fra avhending av norske kunstgressbaner tilgjengelig for Norske kommuner og byggebransjen.

Hvem er Loopfront?

Loopfront har utviklet en plattform som bidrar til at byggematerialer og inventar kan resirkuleres gjennom ombruk eller sekundære råvarer for produksjon av nye materialer. Plattformen forenkler og sikrer samarbeid mellom aktører innen eiendom, bygg og anlegg. Målet er å redusere globalt materialavfall, og stoppe utvinning av stadig nye naturressurser.

Nedenfor kan dere se en liten film om Loopfront, deres produkter og mål!

Gjenbruk og resirkulering av råvarer

Etter at TeBe Sport har separert sand, gummi og plast fra utslitte kunstgressbaner, vil disse råvarene bli tilgjengelig for Loopfront sine partnere og kunder gjennom deres bærekrafts-plattform. Her kan man da anskaffe sand til eksempelvis påfyll på volleyballbaner, til sandblåsing eller til bruk ved legging av nytt kunstgress. Trenger man å fylle på med EPDM, SBR eller TPE på eksisterende kunstgressbaner for å sikre god funksjon, står gjenbrukte materialer klare til utsending. Dette vil både redusere kostnader for forbrukerne, redusere produksjon av nye materialer og sørge for et sirkulært meningsfylt liv for utslitt kunstgress.

Les mer på Loopfront sine hjemmesider her

Ønsker du å lese mer om TeBe Sports tjenester innen rehabilitering og avhending av kunstgress?