EIERSKIFTE I TEBE SPORT. TERJE TAKKER AV, ODDBJØRN OG LARS TAR OVER.

EIERSKIFTE I TEBE SPORT. TERJE TAKKER AV, ODDBJØRN OG LARS TAR OVER.

Jeg vil takke alle mine kunder og forbindelser for følget gjennom 15 år. En takk også til alle de flinke medarbeiderne jeg har hatt med meg i alle disse årene. Jobben i TeBe Sport har brakt meg fra Kjøllefjord i nord til Oslo i sør, til Hardbakke i vest og til Lierne i øst. Jeg har møtt mange hyggelige mennesker på min vei, og kan betrakte mange av dem som mine venner for resten av livet. De aller fleste har delt den samme interessen som jeg har hatt, nemlig å sørge for at kunstgressbanen skal gi brukerne en så god opplevelse som mulig.
Jeg er glad for at det er Oddbjørn Lindebø-Tennebekk og Lars Solberg som nå tar over. Med dem føler jeg meg trygg på at TeBe Sport møter fremtiden godt rustet og at viljen og evnen fortsatt vil være der for å gi våre fotballspillere så gode forhold som mulig.
For min del vil jeg fortsette i TeBe Sport til og med mai for å gjøre overgangen så bra som mulig for de nye eierne.

Med vennlig hilsen
Terje